Nyaktámasz Párna Poppy Earth, a Világutazó Földikutya plüssállatka
Földikutya nyaktámasz plüssállatka-párna? Mégis miért esett a választásunk erre a valóságban is plüssállatkára emlékeztető rágcsálóra, hogy beemeljük a gondoskodó termékportfóliónkba?

A magyarázat egyszerű: A gondoskodó sáljainkon túl szeretnénk gondoskodni arról is, hogy ez a kis állat még a következő generációk idejére is életben maradhasson, így támogatva környezetünket, világunkat, a földikutya lett az első nyaktámasz-plüssállatka, amelyet elkészíttettünk azzal a céllal, hogy minden vásárlásból befolyó összeg 1%-át az ő megmentésükre fordíthassuk.

A hazai plüssállatka készítő által kézzel készült földikutya nyaktámasz párna - plüssállatka, egy puha és kényelmes kiegészítő, amelyet gyakran használnak az emberek, hogy extra kényelmet biztosítsanak maguknak pihenés vagy alvás közben. A plüss anyaga rendkívül lágy tapintású, ami kellemes érzetet nyújt a nyak és a fej körül. Ideálisak utazáshoz vagy otthoni pihenéshez, de akár egy kis dekorációként is szolgálhat. Sokan szeretik ezeket a plüssállatkákat azért is, mert színes és vidám kialakításuk lehetővé teszi személyes stílus kifejezését és hozzájárulhatnak a relaxált, kellemes hangulathoz. Használd az otthonodban, vagy vidd magaddal bárhova.
Sőt, kövesd a világutazó Poppy Earth és barátja, Flint kalandjait, amelyek nem csak kicsiknek szólnak ám! :)
Olvass többet róluk Blogunkban.
19 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről