Illatsál - Alvósál

Mi lehet az illatsál-alvósál? 

 

Egy olyan természetes alapanyagokból készült környezettudatos és fenntartható termék megalkotását tűztük ki célul, amely gondoskodik rólunk és kellemes érzéssel körülölel, megóv.

Douglas Adams - Galaxis útikalauz stopposoknak


Hűvös, szeles időben, sőt, ha megfájdul a torkod, akkor is számíthatsz rá. Engem minden utazásomra elkísér a sálam, sőt, mindenhová magammal viszem. Szinte úgy, mint Douglas Adams a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvében a csillagközi utazók viszik magukkal a világmindenségen át a törölközőt. A legforróbb napokon is szívesen használom, hiszen megóv a Nap égető sugaraitól. Repülőgépek vagy irodák erős légkondícionáló berendezéseitől sem kell tartanom, hiszen segít abban is, hogy a kikapcsolódást ne egy masszív megfázással kezdjem vagy abban, hogy ne hűljek meg a munkahelyemen.
Galaxis útikalauz stopposoknak


Körülölel puha anyagával - mély relaxáció, pihenés


Még aludni is imádok sálban, mert jó érzés, ahogy körülölel puha anyagával és ahogyan megtámasztja a nyakamat. Melegít és mély relaxációt, pihenést biztosít.

Viseld sáljainkat otthoni bekuckózáshoz, alváshoz, a munkahelyi stresszmentes napokhoz, kikapcsolódáshoz, legyen szó színházról, moziról, üzleti, tudományos, spirituális vagy szórakoztató témájú eseményről, vacsoráról, kiülős beszélgetésekről barátokkal, családdal, kollégákkal, ismerősökkel, akár vidéki, városi, erdei, vízparti, tengerparti sétálásról, kirándulásokról az egész családdal, barátokkal, csapatépítő vagy baráti összejövetelekről, vitorlázásról, kerti partikról, belföldi vagy külföldi utazásokról a galaxison át és tovább.
Relax pihenés nyugalom stresszmentes

Illatsál - alvósál


Az illatsál - alvósál egy rendkívül kellemes élményt nyújtó gondoskodó termék, amiben a gyógyító növények különböző illata és gyógyhatásai vannak elrejtve illatpárnáink segítségével. A gyógynövények jó hatással vannak szervezetünkre. Az illatsál lehetőséget nyújt az embereknek arra, hogy elmerüljenek a természet különféle lélek és test gyógyító aromáiban, megpihenjenek, és élvezzék a körülöttük lévő világ szépségeit. Körülölelő gondoskodás.

Vásárolj egy sálat, válassz mellé egy illatpárnát, helyezd be az illatpárnát a sál kis rejtett zsebébe, és élvezd a gyógyító növények illatát és jótékony, gógyító hatásait bárhol, bármikor.

Az Eleganciáról írta 1790-ben egy német unitárius prédikátor: "Ha elégedetten akarunk élni, az eleganciát keressük, ne a fényűzést és a kifinomultságot, ne a divatot.
Legyünk érdemesek, ne tiszteletre méltóak és jómódúak, ne gazdagok.
Tanuljunk keményen, gondolkodjunk csendben, beszéljünk halkan, cselekedjünk őszintén, nyílt szívvel figyeljünk oda a csillagokra és a madarakra, kisdedekre és a bölcsekre.
Maradjunk vidámak és legyünk mindenkor bátrak.
/Görög Ibolya: A nő és a hölgy - csak rajtunk múlik! előadásából/