Blog

Fenntarthatóság

ScarfOcean
2024.04.18 10:54
Fenntarthatóság

Nálunk a fenntarthatóság kiemelt fontossággal bír

Az alapanyagokról

Olyan alapanyag beszerzési forrást kerestünk, amellyel különleges, egyedülálló, prémium kategóriájú termékeket hozhatunk létre. Mindezt csakis környezettudatosan, azaz elsődleges szempontként figyelembe véve Földünk egészségét, az emberek egészségét, hogy megőrizzük azt, és fentarthatóan természetes és kiváló minőséget képviseljünk. Így esett választásom egy hazai textil gyártó üzemre, amely OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik és fiatalos, precíz csapatával végzi tevékenységét, és akiknek szintén fontos az emberközpontúság és a bizalmon alapuló együttműködési kapcsolat. Csakúgy, mint nekünk.

A hazai vállalaton kívül beszerzési forrásunkat képviseli még a szomszédos országból vásárolt kiváló minőségű alapanyagokat forgalmazó nagykereskedő, aki Európai központjából 8 országban is ellátja viszonteladói szerepét, megbízható, állandó és magas minőségű textilkínálatával biztosítva a folyamatos alapanyagellátást. Kedves és hatékony kommunikációval tartjuk a kapcsolatot minden fél megelégedettségére és elősegítve a ScarfOcean Kft. különleges termékkínálatának létrehozását, a teljesen természetes, akár 100% prémium pamut, viszkóz, poplein alapanyagokról legyen szó.


A gyógyító illatosításról

A megbízható, hazai forrásból beszerzett gyógynövényeink garancia arra, hogy friss, tartós természetes illatok, szárított gyógynövények kerülhessenek bele illatpárnáinkba, amelyeket gondoskodó kezek töltenek be egyenként, így készül el az orvosi nem szőtt textiliába varrt végleges illatpárna termékünk lila – 100% levendula, kék – mentolos, és zöld – általános gyógynövénykeverékeket felhasználva a következő gyógynövényeket: levendula, ánizs, borsmenta, macskamenta, kakukkfű, zsálya, citromfű, kamillavirág, rozmaring, majoranna.
Az illatpárnát csak egyszerűen be lehet helyezni az illatsál-alvósál rejtett zsebébe, hogy kellemes illóanyagai körbe öleljenek minket a sálunk segítségével és megfázás, meghűlés, stressz, feszültség esetén kifejtsék jótékony hatásukat a nap bármely szakában.


A csomagolásról, termék- ruhacímkékről

Termékeink csomagolásánál, kísérő termék- és ruhacímkék kiválasztásánál is fő szempontunk a környezettudatosság, fenntarthatóság, ezért olyan anyagokat választottunk, amely 100% újrahasznosított papírokból, a díszdobozunk újrahasznosított papírcsőből készült, és a termékeink fokozott védelme érdekében újrahasznosított, lebomló műanyag zacskókban tesszük, így egyedi, ötletes megjelenésével ezek az anyagok is méltóak termékeink védelmére és megkülönböztetésére.


Az együttműködő partnereinkről

Megbízott varrodánk szintén szem előtt tartva a környezettudatosságot, fenntarthatóságot végzi nap, mint nap feladatát, olyan berendezések, szabászati, varrodai kellékek felhasználásával, amelyekkel odafigyelnek az ökológiai lábnyomukra, olyan munkakörülmények mellett, ahol a munkatársak elégedetten és kiválóan végzik feladatukat, a mi, és más megrendelőik maximális megelégedettségünkre.


Fulfillment szolgáltató

partnerünk biztosítja raktármenedzsment, logisztikai feladataink ellátását, és végzi precíz szállító partnerein keresztül csomagjaink gyors és megbízható kiszállítását akár még a rendelés napján személyes átvétellel és készpénzfizetési lehetőséggel.


Webshop szolgáltatónk

hazai piacvezető bérelhető webshop rendszerét biztosítja számunkra a zökkenőmentes, gyors működés jegyében, annak érdekében, hogy magas szintű ügyfélélményt adhassunk weblapunkon minden kedves látogatónknak, vásárlónknak.


Számlázás és adminisztrációs,

folyamat-automatizációs partnerünk biztosítja mindazt a törvényi kötelezettséget, amely elengedhetetlen a működésünkhöz. Jogi, adminisztrációs feladatainkkal pedig szintén olyan együttműködő partnerekkel dolgozunk együtt, akik ugyan azon alapértékek mentén végzik feladataikat, mint mi.


Nem csak a termékeinkkel, hanem szolgáltatásainkkal is igyekszünk gondoskodni kényelmedről, szeretnénk megfelelni magas szintű elvárásaidnak, sőt, szeretnénk azt túl is teljesíteni.

Csapatunk

Induló vállalkozás lévén keressük csapatunkba a fenti értékeinkkel azonosuló munkatársainkat, így amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk, szeretettel várjuk önéletrajzodat, valamint leveledet arról, miért szeretnél hozzánk csatlakozni, és milyen területen szeretnél hozzájárulni személyes céljaidon keresztül vállalatunk céljaihoz, közös sikerünkhöz. Írj nekünk a hello@scarfocean.hu emailcímre, melyre várjuk szeretettel leveledet.

A siker nem a boldogság kulcsa. A boldogság a siker kulcsa. Ha szereted, amit csinálsz, akkor sikeres leszel.
/Albert Schweitzer/

Szeretettel olvassuk leveled bármilyen témában, hozzászólásban, írj nekünk bátran
emailcímre!