Üdvözlet

Drága Anyukám!

Mintha csak itt lennél mellettem és épp mutatnád, hogyan kell a kis aranyos pogácsákat pödörgetni, hogy szép kerek formájuk legyen és tökéletesen megsüljenek. Ilyen finom pogácsát csak Te tudsz készíteni.

Mert minden szeretetedet, minden gondoskodásodat minden egyes kis darabka pogácsába belegyúrtad, belepödörgetted újra és újra, kimeríthetetlenül. 

Sosem tudtam, honnan árad Belőled ennyi sok-sok szeretet, gondoskodás Mindenki felé, a család felé, a ismerősök felé, az idegenek felé és minden állat és növény felé. Még a virágok leveleiről is csupa szeretettel törölted le a port. Mindig néztem a mozdulataidat. És mosolyogtál.

Az ímént mosollyal az arcomon épp morzsolgattam kézzel a szárított kamillavirágot - hogy könnyebben be lehessen tölteni az illatpárnácskákba - és eszembe jutottál, mert minden kis kamillavirág, amit érintettem, a Tőled örökölt, kapott és adott, érzett szeretettel teli lett most már, mint a Te kis pogácsáid, amit mindenki örömmel eszegetett, és most már minden illatpárnácskába belekerült az én szeretetem, gondoskodásom is. 

A szeretetem és gondoskodásom, ami a Tiedtől még így is oly távol van.

Bárcsak én is adhatnék úgy ahogy Te.

Bárcsak megölelhetnélek még egyszer.

Hiányzol.

Köszönöm. Szeretlek.


Miért alapítottam a ScarfOcean Kft-t? Anyukám hirtelen elvesztése döbbentett rá, hogy amit már régóta keresek, valamiféle magasztosabb értelmet a mindennapjaimban, az életemben, a multik száraz és szürke világát hátrahagyva, végre valami olyat teremtsek, hozzak létre, alkossak, amihez teljes szívvel, szeretettel, boldogsággal én is, és remélem minden kedves Vásárlóm, Munkatársam, Partnerem tud kapcsolódni. Mert a legfontosabb a világon a körülölelő szeretet és boldogság.

Ebből szeretnék adni, Neked is.

Szeretettel,

Lendvai Gyöngyi
alapító, tulajdonos
ScarfOcean Kft.